aggicarlsson

Alla inlägg under februari 2014

Av Aggi - 16 februari 2014 21:32

Dagen spenderades med fotbollstränin   g tidigt på morgonen. Var riktigt trött eftersom jag somnade väldigt sent igår kväll men det blev bättre sen. Men det var nog bra för mig att träna, måste hålla igång konditionen osv.

Sen kom jag hem och åt lunch. Sen höll jag på att somna för jag låg i soffan med spinky brevid mig och hon låg o sov och det såg så himla skönt ut så jag somnade nog nån minut :D

Sen har jag bara suttit framför datorn, kollat på tv och tagit det lugnt. Så det ända vettiga som jag gjorde idag var att gå på fotbollsträningen. Men det är skönt och bara ligga hemma och slappa en hel dag.


Imorrn så har jag tyvärr inte sovmorgon då alla lärare har utvecklingssamtal hela dagen. Så vi kommer göra så som vi gjorde i fredags men istället för att sluta 15.15 som jag skulle gjort på en vanlig skoldag så slutar jag typ 13.45 tror jag. 

Så det blir ganska najs ändå.


A men nu måste jag gå och lägga mig. Hare gött

/Aggi


 

Sunkig screenshot från igår. Videon är inte helt klar så ni får den någon gång i veckan istället


Av Aggi - 16 februari 2014 18:05

Finns bara ett ord. 



Perfekt

 

Erton Fejzullahu


Av Aggi - 16 februari 2014 01:07

Idag har jag haft en riktigt bra dag.

Åkte till stallet vid 9. Kollade på astrids och amandas lektion. Sen fixade jag iordning Pinja och så red jag.

Vi hade markarbete med några små kryss osv. Pinja var inte riktigt lika pigg som förra gången men fortfarande rätt så pigg. Men idag var hon lite mer kontrollerbar. Vi hoppade ett kryss som låg på medellinjen med bommar framför, så man travade över bommarna och sen skulle man landa i galopp. Det gick jättebra tycker jag. Astrid filmade lite oxå så imorgon så kanske jag klipper ihop en liten video som jag lägger upp här till er sen :)


Sen kom jag hem. Duschade, åt lunch osv. Sen drog jag till esther. Hon skulle ju ha tjejmiddag. Först så åkte vi in till stan och gick på bio. Vi kollade på Sunes bilsemester. Jag hade redan sett den men den är asbra så det gjorde inget för moi :D'

Sen åkte vi hem. Vi hade spökrunda för varann. Det kan jag säga var skitkul men oxå skitläskigt haha. Sen åt vi middag., öppnade alla paket, kollade på melodifestivalen osv, osv.

Men kvällen blev iaf väldigt lyckad. Vi hade askul! Tyvärr så kunde jag inte sova över med dom andra. Hade gärna gjort det men jag måste upp astidigt imorrn och jag tycker att det är mycket skönare att sova länge när jag sover över hos någon. 


Så a jag måste typ gå och lägga mig nu hehe

/Aggi


 

Av Aggi - 15 februari 2014 00:00

Lite har jag och ponnyn utvecklats faktiskt 

   


  Detta var typ november 2012.

slutet av april/maj 2013


  April 2013 skulle jag tro..


 

Oktober 2013



Av Aggi - 14 februari 2014 23:13

För vissa så är det här med alla hjärtans superviktigt. Men vafan, för mig är det bara en helt vanlig, underbar fredag. Men iaf nu är det helg!

Sup o svälj, trevlig helg. Om ni undrar vart jag fick det där ifrån så stod det i någon bok som jag har läst hehe. Minns inte vilken, men skitsamma.


Aja idag har jag varit i skolan som vanligt. Utvecklingssamtalet gick bra som tur var.

Vi hade inte vanliga lektioner idag för alla mentorer hade utvecklingssamtal hela dagen så då var man i olika grupper och så gick man till olika lärare och hade ett speciellt ämne, musik, idrott osv.

Så istället för att sluta 14.30 som jag vanligtvis gör på fredagar så slutade jag 13.45 Så jag var hemma vid 14.00

Så himla skönt att komma hem tidigt och bara ligga framför tvn och dega ända tills det är middga typ :D


Resten av kvällen så har bara suttit framför datorn med min kära coca cola burk och min älskade chipsskål, kollat fb, kollat lite kläder som jag gärna vill beställa osv. 


Imorrn så drar jag till stallet som vanligt. Ska ha hopplektion/markarbete på Pinja. Får hoppas att hon inte är lika pigg som förra gången då jag knappt kunde få stopp på henne hehe.. Sen när jag kommer hem så ska jag duscha och fixa mig. För jag ska på tjejmiddag hos esther. Vi ska typ först mötas hos henne och sen åka in till stan och gå på bio. Ska bli väldigt kul. Dom flesta som kommer ska sova över hos henne, men jag kan tyvärr inte för jag har fotbollsträning på morgonen och sen har brorsan hockeymatch som jag kanske ska kolla på. Men jag ska vara där rätt länge. Så mamma eller pappa hämtar mig vid 11-12 på kvällen. Så jag hinenr vara med länge ändå. 

Men det ska bli kul iaf.


A men nu måste jag hämta ridgrejerna och mysa lite med min kära, feta katt. Spinky. Har försummat henne lite dom senaste veckorna och hon har inte sovit med mig på jättelänge så mamma tycker att jag borde ta lite mer ansvar för henne, byta vatten, rensa kattlådan osv. Hon är trots allt typ bara min. Så nu ska hon och jag krypa ner i soffan och mysa.

/Aggi


     

Min fina tjej <3


Av Aggi - 13 februari 2014 21:26

Åh vad skönt. Imorrn är det fredag och sen helg! Fyfan va skönt.

Imorrn så har jag utvecklingssamtal i skolan, får hoppas att det går bra..


Aja men idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade sovmorgon vilket var asskönt.

Älskar att slippa stressa på morgonen, så himla bra.

Sen efter skolan så var jag hemma och bara tog det lugnt. Sen vid 19.00 så spelade djurgårn math mot ett norskt lag. Matchen spelades i norge så tyvärr kunde jag inte åka o kolla på den. Men som tur  e så sände dom den live på you tube! Så jag fixade med lite fika och så satte jag mig vid datorn o kollade. Rosenborg som dif mötte var ett av nordens bästa lag och för några dagar sen hade dom vunnit över aik med 5-2. Så dom var bra. I första halvlek så fick rosenborg 1-0. Sedan i mitten av andra halvlek så fick dom 2-0 via en väldigt billig straff som dom flesta inte tyckte skulle dömas som straff, bla jag var en av dom.

Sedan några minuter efter deras mål så reducerar martin broberg i djurgårn 2-1

Matchen sluatde 2-1. Det var inte jättedåligt då rosenborg vann över aik med 5-2. Men jag tycker iaf att djurgårn spelade på bra.


Ah men nu måste jag plugga lite smått och sedan gå och lägga mig, hare bra. Puss

/Aggi

 

Av Aggi - 12 februari 2014 21:31

Tjena, tjena. Idag har jag tränat! Eller jag var ju borta typ hela dagen och åkte skidor. Och man blir ju jävligt trött av det faktiskt. Eller iaf jag..

Aja men våran skitbuss var jätteförsenad så jag kom hem vid 15.30 :/ aja

När jag kom hem så åt jag lite fika och sen så typ låg jag framför teven i flera timmar och bara degade. Var så sjukt trött. Men jag orkade faktiskt springa. Vi sprang t.o.m längre än vad vi brukar så jag är typ helt slut nu haha.


Ska typ göra iordning en varm kopp te och bara chilla framflr tvn. Usch vad skönt.

Imorrn har jag sovmorgon och börjar 09.50 TORSDAGAR ÄR BÄÄST!

Ska typ sova hela dagen. Orkar verkligen inte med skola men det är bara att bita ihop


Men efter torsdagen så är det fredag! Shit veckan har gått fort! 

På fredag har jag inget planerat. är väl bara hemma eller så är jag med nån kompis.


Nu orkar jag inte blogga mer, somnar snart. 

Men vi hörs imorrn!
/Aggi

 

Av Aggi - 11 februari 2014 21:44

Som jag har sagt så har jag idrottsdag imorgon.

Ska åka skidor i ekebyhovsbacken. Ska bli askul! 

En hel dag med kompisar och skidåkning, sen slipper vi ju en hel skoldag! Kan det bli bättre?

Ska bli skitskönt.


Kommer hem från backen vid 3 typ. Då ska jag nog bara ta det lugnt. Sen på kvällen så ska jag ut och springa med mitt fotbollslag. Eller det beror på hur trött jag är efter skidåkingen.

Men det får jag se imorrn.


Nu måste jag gå och lägga mig då jag måste upp tidigare än vanligt imorrn :/


/Aggi


 

Presentation


14 årig tjej som gillar att gå på matcher o kolla DIF, rida pållar, spela fotboll och lyssna Håkan Hellström.
Så det mesta som skrivs lär handla om det ;))

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards