aggicarlsson

Alla inlägg under april 2013

Av Aggi - 21 april 2013 01:44

Idag (eller det blir igår) så var det lördag, det blev lite stressigt för föst hade jag fotbollsmatch kl 10, jag kunde inte vara med på hela för vid halv 11 så skulle min kompis hämta mig så skulle vi åka till stallet. Vi vann matchen med 5-1.
Jag fick rida Tim. Det gick helt ok, har inte ridit honom på nästan två år så. Vi tränade mycket ökningar, stegförlängningar osv. På slutet gick det bra. Det är en dressyrtävling den 5 maj som jag kanske tänkte vara med på, tänkte nog ha sandra eller nellie. Mn nu på senaste tiden har jag ridit sandra väldigt mycket, men jag vet inte. Frågan är om jag ska ta sandra så vet jag inte om jag ska ha sporrar eller inte, för man får ju bara ha spö på framridningen. Men ska rida med sporrar nästa gång tror jag så provar jag på framridningen och ser hur hon känns, men det är ju inte bestämt att jag ska vara med än.
Sen när jag kom hem från stallet så åt jag middag ho min kompis, sen drog hon och min andra kompis till heron city och gick på bio, vi kollade på croddarna eller vad den nu hette. Sen åkte vi hem och jag o min kompis sov över hos min kompis, haha hänger ni med nu? :D
Så snart ska vi nog gå o lägga oss. Imorrn har jag nig tänkt o bara vara hemma o chilla, får se.
Hare gött
/Aggi

Av Aggi - 19 april 2013 15:08

Hej. I skolan fick vi sluta ungefär 10 min tidigare, så istället för att sluta halv 2 så fick vi gå tjugo över ett :D

 i skolan fick vi oxå reda på att efter sommarn när vi börjar sexan så ska klasserna splittras :( Egentligen så skulle vi typ göra det i sjuan men nu blev det i sexan istället.

Åh vad kommer sakna alla kompisar!


Imorrn drar jag till stallet som vanligt. Tror jag ska rida sandra, får se.

Idag har jag dansträning så jag måste dra nu. Onödigt inlägg men aja  random bild från i somras (vet att jag har långa tyglar, men hon hade precis bockat och slitit tyglarna ur mina händer :D)

Av Aggi - 17 april 2013 22:52

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft mycket att göra osv. Men imorrn så ska alla tjejerna i min klass ta sista sprutan mot typ livmoderhalscancer eller vettefan va det va. Och jag har fobi för sprutor och gör allt fel när jag tar sprutor. Först slappnar jag av i armen som man ska göra, sen när dom sticker in nålen, då spänner jag min arm skitmycke o då gör det ju såklart jätteont. Nu kommer inte jag kunna somna mm godnatt allihopa o önska mig lycka till, jag kommer ändå vara glad när jag har tagit den för då har jag tagit alla 3! Så då är jag klar.

Där nere ser ni en bild på världenssnällaste vän, puss till dej, vet att det blev en failbild men jag orkade inte ta en som va bättre ?
/Aggi

Av Aggi - 15 april 2013 22:06

Av Aggi - 15 april 2013 22:04

Igår kom jag hem från Åland, och jag saknar det redan! TILL ALLA I LAGET SOM LÄSER MIN BLOGG: VI MÅSTE GÖRA OM DET HÄR! DET VAR SÅ J*VLA KUL! ?????

Av Aggi - 13 april 2013 02:45

Hej. Jag är ju som sagt på åland och har det suveränt! Räkna med dålig uppdatering. Men ni får nöja er med lite bilder:

   Elin och Olivia Jag o olivia <3

   Elin, jag, linnea och olivia innan träningen

   Clownerna Olivia, linnea och elin <3min packning

Träning

  Lovisa på båten <3

Har en film från när vi dansade harlem shake på båten när vi var påväg dit, kanske lägger upp den sen nån gång :)

/Aggi

Av Aggi - 12 april 2013 12:30

Nu drar vi i laget till Åland!




jag och olivia på bilden

 

Av Aggi - 12 april 2013 07:15

Idag så ska jag dra till åland på träningsläger. Båten åker vid halv 3, vi ska mötas hemma hos mig halv 1 så jag får gå hem på luchrasten och så vid kvart i 1 så åker vi till kappellskär eller vad det nu hette. Det tar ungefär 70-80 min att åka dit, dvs 1h och 20 min typ.

Aja nu ska jag äta frukost

/Aggi

Presentation


14 årig tjej som gillar att gå på matcher o kolla DIF, rida pållar, spela fotboll och lyssna Håkan Hellström.
Så det mesta som skrivs lär handla om det ;))

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards